A Simple Key For schoorsteenvegen Unveiled

Wiki Article

Deze laag wordt ook wel creosoot genoemd en kan gemakkelijk een schoorsteenbrand veroorzaken. Fulfilled een regelmatige schoonmaakbeurt van de schoorsteen en het rookkanaal voorkom je een hoop ellende.

Dit is niet verplicht, maar brandschade doorway een slecht onderhouden schoorsteen wordt niet altijd vergoed door jouw verzekering. Daarnaast levert het vegen van de schoorsteen verschillende voordelen op:

Ook zonder verplichting laat je het reinigen beter around aan een professionele schoorsteenveger. Een professional werkt veilig en zal de reiniging right uitvoeren.

Zo’n reinigingsblok hoef je enkel in de haard te leggen en aan te steken, meer is er niet nodig. Bij de verbranding van het reinigingsblok komen er bepaalde stoffen vrij die de roetlaag in het rookkanaal losmaken.

De ingreep van de schoorsteenveger is dus ook een milieubewuste ingreep. Deze roetdeeltjes zijn bovendien een grote bron van schadelijke stoffen zoals koolstofmonoxide, dat kan leiden tot een CO-vergiftiging.

Je schoorsteen regelmatig laten vegen is belangrijk om manufacturer en CO-vergiftiging tegen te gaan. Daarnaast kan je zo veel besparen op je energierekening en doe je iets goeds voor het milieu.

"De muur van onze badkamer vertoonde flinke vochtplekken. Through Solvari schakelde we een get more info vochtbestrijder in. Binnen een week wisten we al wat de oorzaak was en wat we eraan konden doen. We zijn super tevreden van deze samenwerking!"

We informeren u ruim van tevoren per mail of article wanneer de schoorsteenveger komt vegen. U kunt hiervoor voorkeursdagen aangeven. Natuurlijk mag u ons altijd bellen om gezamenlijk een afspraak in te plannen. Heeft u een vraag of wilt u advies?

Veiligheid Uw veiligheid en zeker ook uw gezondheid komen bij ons op de eerste plaats, kies voor zekerheid. Wat zeggen onze klanten?

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the ideal YouTube knowledge and our most current functions. Learn more

Around Wijma Schoorsteenvegen Proactief, contemporary en professioneel: we gaan graag een stap verder voor u! Dit doen we door fulfilled u mee te denken, doorway ons vakmanschap up-to-day te houden en flexibel te zijn in het plannen van een afspraak.

BELANGRIJK: de kosten voor schoorsteenvegen zijn afhankelijk van vakman tot vakman. Je doet er daarom goed aan om prijsvoorstellen te vergelijken van meerdere schoorsteenvegers. Ontvang offertes op maat.

Afhankelijk van de uit te voeren werken kost het ongeveer € 60 tot one hundred seventy five (excl. btw) om je schoorsteen te laten reinigen door een Skilled. Voor die prijs kan je rekenen op:

Kosten: welke kostenposten zijn er opgenomen in de offertes? Hanteren de schoorsteenvegers een gelijkaardig tarief of zijn er opvallende verschillen? Doorway goed de kosten te vergelijken kan je vaak al een weloverwogen selectie maken.

Report this wiki page